Kelvin de Lang verschijnt 600 kilometer verderop: 'Hij kijkt mogelijk naar vier spelers'

22 april 2024, 18:45
Foto: © Imago

Kelvin de Lang is afgereisd naar Denemarken voor de wedstrijd tussen FC Nordsjælland en AGF Aarhus, zo meldt Tipsbladet. Het is niet bekend voor welke speler(s) de technisch manager van Ajax op de tribune zit, al heeft de krant wel vermoedens.

"Voor wie komt de beleidsbepaler van Ajax kijken? Een paar voor de hand liggende namen zijn verdedigers Adamo Nagalo, Oliver Villadsen en Martin Frese, of aanvaller Conrad Harder”, schrijft Tipsbladet. Alle vier de genoemde spelers staan onder contract bij Nordsjælland, de huidige nummer vier van de Superliga.

Artikel gaat verder onder video

De Lang had ongetwijfeld ook Christian Rasmussen graag in actie gezien. De spits wordt dit seizoen door Nordsjaelland gehuurd van Ajax, maar ontbreekt maandagavond vanwege ziekte. De wedstrijd tussen Nordsjaelland en Aarhus begint om 19.00 uur in Forum, op ruim zeshonderd kilometer van Amsterdam.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Binnen Ajax wordt gewezen naar Feyenoord-trainer Arne Slot'

Achter de schermen bij Ajax valt de naam van Feyenoord-trainer Arne Slot nogal eens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Er gebeurt in elk geval iets wat betreft een 'nieuwe' selectie. Goede of slechte scouting door De Lang weet men pas achteraf.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als er al geraden moet worden voor welke speler hij er zit dan weet je al dat de speler niet goed genoeg is. Ajax heeft zeker deze zomer kwaliteit nodig, spelers die het niveau hebben.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En die hebben interesse in een club die confetti league speelt. Ze hebben op het moment gewoon dezelfde smaken als waar AZ en Twente aan het zoeken zijn. Best of the rest en hopen dat er een pareltje boven zijn kunnen gaat spelen. Ze kunnen in Amsterdam alleen wat meer betalen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen