Naby Keïta kan plek op bank niet accepteren en gaat direct naar huis

14 april 2024, 18:24   Bijgewerkt: 14 april 2024, 18:32
Foto: © Imago

Naby Keïta heeft zijn trainer niet in dank afgenomen dat hij tegen Bayer Leverkusen niet mocht starten. De middenvelder van Werder Bremen besloot vervolgens niet op te bank plaats te nemen, maar ging gelijk naar huis.

Keïta werd door Werder afgelopen zomer transfervrij overgenomen van Liverpool. De middenvelder uit Guinee kampt echter al zijn hele carriere met blessureleed en dat is dit seizoen niet anders. Door fysieke malheur maakte Keïta nog maar in vijf Bundesliga-duels minuten.

Artikel gaat verder onder video

De 29-jarige middenvelder is voor de basis gehaald en toen trainer Ole Werner zondag aangaf dat hij opnieuw op de bank moest plaatsnemen, was Keïta er klaar mee. Clemens Fritz, onderdeel van de technische directie van Werder, kwam vervolgens met een uitleg, toen Keïta niet bleek te zijn meegereisd. “Naby besloot om niet in de teambus te stappen en ging naar huis. We gaan in gesprek met Keïta en zijn zaakwaarnemer, mogelijk volgen er consequenties.”

De wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Werder Bremen is tevens de kampioenswedstrijd van de thuisploeg. Bij winst grijpt de ploeg van Jeremie Frimpong de titel in de Bundesliga.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Opstootje buiten beeld tussen twee spelers van Ajax na zesde treffer Feyenoord

Na het zesde doelpunt van Feyenoord in de Klassieker tegen Ajax, in de 66ste minuut gemaakt door Igor Paixão, heeft er buiten beeld een woordenwisseling plaatsgevonden tussen twee Ajacieden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ze hem echt gehaald hebben als basisspeler, dan vraag ik me af wat voor malloten het daar voor het zeggen hebben. Als Liverpool hem gratis laten vertrekken, dan is er toch iets mis mee? Of wisten ze daar in Duitsland niet dat deze speler weken in de ziektekas zit als hij 1x hard niest? Ze hebben toch ook wel geweten dat hij extreem blessuregevoelig is?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen