Verhuurd talent maakt indruk, Feyenoord wil spoedig contract verlengen

16 april 2024, 18:27
Foto: © Imago

Feyenoord wil het contract van Ilias Sebaoui graag verlengen, meldt 1908.nl. De Marokkaanse vleugelspeler speelt dit seizoen op huurbasis voor FC Dordrecht en heeft de Rotterdammers daar voldoende overtuigd van zijn kunnen.

Sebaoui beschikt in Rotterdam momenteel over een contract tot medio 2025. Volgens 1908.nl is de clubleiding van Feyenoord onder de indruk van de prestaties van de linksbuiten in Dordrecht, waardoor een contractverlenging aan de orde is. Het medium meldt dat de gesprekken daarover in de afrondende fase zitten.

Artikel gaat verder onder video

Voor FC Dordrecht speelde Sebaoui dit seizoen al 36 duels in alle competities. Daarin wist hij tien keer het net te vinden en fungeerde hij zeven keer als aangever. Met name de laatste weken is hij op dreef, met vier goals en drie assists in zeven duels.

De buitenspeler gaf vorige maand in gesprek met RTV Rijnmond aan dat hij goed contact heeft met Feyenoord. “Er is heel veel contact. Ik word bijna dagelijks gebeld hoe het gaat en hoe ik me voel.” In de nabije toekomst hoopt de huurling promotie te kunnen afdwingen met FC Dordrecht. De Schapenkoppen staan met nog vier wedstrijden te spelen op de vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie en staan er daarmee goed voor om een plekje in de play-offs te bemachtigen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Hanegem is helemaal klaar met Nijhuis: ‘Van kantine naar tv, te gek voor woorden’

Bas Nijhuis kreeg tijdens en na de wedstrijd Fortuna Sittard - Feyenoord (0-1) weer eens een flinke lading kritiek over zich heen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen