Volendamse fans zien weinig professionaliteit bij hekkensluiter: 'Dat is geen trainen, dat kan mijn kleindochter ook'

7 april 2024, 10:02
Foto: © Imago

De kans is zeer groot dat FC Volendam volgend seizoen weer in de Keuken Kampioen Divisie speelt. De club uit het visserdorp draagt momenteel de rode lantaarn en ook fans van FC Volendam zien het niet meer goed komen.

In de laatste zes Eredivisiewedstrijden pakte de formatie slechts drie punten. De laatste overwinning van FC Volendam dateert alweer van 16 december vorig jaar, toen met 1-2 gewonnen werd bij sc Heerenveen. Het Algemeen Dagblad peilde de stemming onder de supporters. “Ik zie het niet gebeuren met deze selectie. U wel? Nee toch. En met deze trainer ook niet denk ik.” Regillio Simons, de vader van Xavi, is sinds december de oefenmeester bij de club.

Artikel gaat verder onder video

Een andere fan zag tijdens de open trainingen van de club bijzondere taferelen. “Daar zie je nog eens wat. Bijvoorbeeld dat ze nu op een matje liggen tijdens de training. Dat is geen trainen, meneer. Dat kan mijn kleindochter ook.”

Weer iemand anders ziet lijfsbehoud nog wel gebeuren, maar stelt een bijzondere methode voor. “Wist je dat onze amateurs bovenaan staan? Met elf Volendammers in de basis. Gooi die er maar in.” FC Volendam staat na 28 wedstrijden op zestien punten, zes minder dan nummer zestien Excelsior.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Walging om gedrag van Jasper Cillessen: ‘Ik stond met Hélène Hendriks bij Ajax - NEC…’

Marciano Vink is niet te spreken over het interview van Jasper Cillessen met Milan van Dongen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen