Walging om teksten van Rogier Meijer na derbyzege: ‘Schaamteloos, super triest dit!’

8 april 2024, 13:43
Foto: © NEC Nijmegen

Rogier Meijer vierde de derbywinst van NEC op Vitesse (0-3) uitbundig met de Nijmeegse supporters. De trainer van de nummer vijf van de Eredivisie was dolblij en zong, door een microfoon, mee met liederen met de tekst ‘Nooit meer naar Arnhem’. NEC deelde beelden hiervan op X, maar kan niet op al te veel positieve reacties rekenen.

NEC won zondagmiddag de derby tegen Vitesse op overtuigende wijze. De Nijmegenaren klimmen daardoor niet alleen naar plek vijf, maar delen ook een gigantische dreun uit aan de rivaal in de strijd tegen degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie. Vitesse, dat het op zowel sportief, als financieel vlak erg lastig heeft, kreeg tijdens de festiviteiten van NEC een extra plaagstoot.

Artikel gaat verder onder video

Hoewel een aantal mensen kunnen genieten van de vreugde bij Meijer, denkt een deel dat de uitlatingen onhandig zijn. Men vindt de termen niet passend voor een trainer en noemen Meijer zelfs respectloos. Een greep uit de reacties op X:

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Zelden gezien: Tjaronn Chery gaat langs veld confrontatie aan met agressieve supporter

Een opvallend tafereel zondagmiddag na een uur voetballen tijdens de Gelderse derby tussen Vitesse en NEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Leer je op de cursus niet respectvol omgaan met de tegenstanders. Als ik het voor het zeggen zou hebben dan wordt deze man zijn licentie als trainer per direct ontnomen. Aleen jammer genoeg kunnen ze bij de KNVB alleen maar kijken of er geen verenigingen zijn die 1000 euro schuld hebben zodat de licentie kan worden ontnomen of doen ze er 2 jaar over. En dan die man die daar mee staat te zingen moet het voorbeeld geven aan de Juegd, Walgelijk is nog te veel gezegd. Schandalig gewoon en een trap onder zijn reet reisje naar de maan

Dropkick
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Respect in voetbal ???

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit was niet best van die trainer .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen