Genee krijgt plots een berichtje van Hendriks en richt zich tot Driessen: 'Hoe wist jij dit eigenlijk?'

3 april 2024, 11:50   Bijgewerkt: 3 april 2024, 11:56
Foto: © Vandaag Inside/De Oranjezondag

Het is nog niet zeker dat Oranje Hélène Hendriks en Noa Vahle voorlopig gaat boycotten tijdens persmomenten van het Nederlands elftal. Valentijn Driessen vertelde dinsdagavond in Vandaag Inside dat de nationale ploeg met de gedachte speelt om zowel Hendriks als Vahle niet meer te woord te staan naar aanleiding van een interview met Georginio Wijnaldum gedurende de afgelopen interlandperiode. Wijnaldum zou ‘te kritische’ vragen voorgeschoteld hebben gekregen.

Driessen zag dinsdagavond in Vandaag Inside op een gegeven moment zijn kans schoon om ‘iets verontrustends’ te vertellen over Hendriks en Vahle. Ik was bij het Nederlands elftal, daar zag ik een geweldig interview van Noa Vahle met Georginio Wijnaldum. Nu dreigt ze daar gestraft voor te worden. Het Nederlands elftal speelt met het idee om Noa en Hélène te boycotten, aldus de verslaggever van De Telegraaf, die bijval kreeg van Chris Woerts. Volgens de zakenman werden de vragen van Vahle tijdens het interview met Wijnaldum als ‘te kritisch’ beoordeeld. Vahle confronteerde de routinier met de misstanden in Saudi-Arabië, waar hij sinds afgelopen zomer actief is.

Artikel gaat verder onder video

Het gerucht van Driessen ging Hendriks niet onopgemerkt voorbij. De verslaggeefster van onder meer ESPN en presentatrice van het programma De Oranjezondag stuurde Wilfred Genee nog tijdens de uitzending een berichtje. We krijgen net van Hélène… Hoe wist jij eigenlijk van het verhaal dat Hélène en Noa geboycot zouden worden?, vroeg Genee aan Driessen, die antwoordde dat hij het in de ‘wandelgangen’ had gehoord. Want Hélène appt nu net dat het niet zeker is, aldus Genee. Driessen maakte vervolgens duidelijk dat hij inderdaad niet weet of het zeker is. Maar wel dat zij spelen met het idee om die meiden te boycotten.

Volgens Johan Derksen zegt dat alles over ‘de instelling van die over het paard getilde voetballers’. Een verkeerde vraag stellen… Die Simons, die speelt ook al met de gedachte. Hij kan nauwelijks lezen en wil nu de pers al boycotten. Weet je wel? Het is te gek voor woorden, sprak Derksen zijn ongeloof uit. Xavi Simons weigerde vorige maand een interview met RTL7 na een Champions League-wedstrijd tussen Real Madrid en RB Leipzig. Rondom de interlands van Oranje verscheen de aanvallende middenvelder ook niet voor de camera’s. Hij zou zich onheus behandeld voelen door de Nederlandse pers, zo verklaarde ESPN-journalist Pascal Kamperman. Arno Vermeulen kwam in Studio Voetbal echter met een heel ander geluid. Volgens de NOS-commentator staat Simons wel degelijk open voor interviews met Nederlandse media.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wilfred Genee vreest voor vertrek van Johan Derksen: 'Ik denk dat ze hem eruit gooien'

Wilfred Genee houdt er rekening mee dat het einde verhaal is voor Johan Derksen bij Vandaag Inside.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

R MN
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

De boycot. Het teken van onvermogen om met elkaar te praten.

FCJel
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Misschien moet de media oranje eens boycotten, zodat niemand ze ziet spelen en minder inkomsten hebben. Wellicht piepen ze dan anders. Als je als voetballer het niet kan opbrengen om een paar woordjes met de mensen thuis te delen, die allemaal moeite doen om je te zien spelen in oranje tierelantijnen, afreizen naar stadions, tickets en weet ik wat betalen, dan ben je het beroep profvoetballer niet waard.

R MN
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

FCJel. Ze spelen voor de zoveelste keer een ontiegelijke zaadpot, en achteraf geven ze de pers een veeg uit de pan. Boycotten die stakkers.

Roeldijkstra
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Dat boycotten van 0ranje is geen slecht idee gewoon de rollen omdraaien. Zoveel missen we niet aan dit Oranje. Met die verwende mannetjes die naast hun schoenen lopen.

Blackie
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

driessen en zijn wandelgangen ha ha, zal zich er wel weer uit lullen, Die man krijgt veel te veel aandacht ik zou zeggen boycotten die man

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen