Bizar: eerste helft tussen Excelsior en ADO Den Haag duurt slechts 43 minuten

25 mei 2024, 21:07   Bijgewerkt: 25 mei 2024, 21:21

ADO Den Haag en Excelsior zijn zaterdagavond al na 43 minuten voetballen gaan rusten in de play-offs om promotie en degradatie. Scheidsrechter Jeroen Manschot staakte de wedstrijd op slag van rust vanwege vuurwerk op het veld, waarna hij besloot om de rust meteen aan te langen vangen.

Op slag van rust lieten de nog aanwezige fans van ADO in het uitvak zich van hun slechtste kant zien. Er werd, vrijwel meteen na de 4-0 van Couhaib Driouech, vanuit het uitvak vuurwerk op het veld gegooid, waardoor de wedstrijd tijdelijk werd stilgelegd Manschot.

Vervolgens was het onduidelijk of de spelers nog terug zouden komen uit de kleedkamers om het restant van de eerste helft af te maken. Presentator Sjors Blaauw liet tijdens de onderbreking bij ESPN echter weten dat Manschot aan beide teams heeft laten weten dat de rust vroegtijdig begint. Na een kwartier pauze zal de tweede helft vervolgens 47 minuten duren.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kees van Wonderen onthult: 'Ik werd gebeld door Arne Slot, hij wilde hem meenemen naar Feyenoord'

Kees van Wonderen bevestigt dat Arne Slot interesse had om een van zijn voormalige pupillen naar Feyenoord te halen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!