Dit riep Olivier Boscagli toen hij ontevreden de kleedkamer opzocht bij PSV

5 mei 2024, 13:10   Bijgewerkt: 5 mei 2024, 14:06
Foto: © ESPN

Olivier Boscagli zocht ontevreden de kleedkamer op in de pauze van de wedstrijd tussen PSV en Sparta Rotterdam. De verdediger, die een ongelukkige hoofdrol speelde met een eigen doelpunt, beklaagde zich over de wedstrijdballen.

Really soft. All the balls are really soft”, zo riep Boscagli terwijl hij de catacomben opzocht. Oftewel: de ballen waren te zacht. De uitspraak van Boscagli werd opgepikt door de microfoons van ESPN. Naar wie hij dat riep, werd niet duidelijk.

Artikel gaat verder onder video

Boscagli verlengde in de 29ste minuut een schot van Koki Saito op ongelukkige wijze met het hoofd, waardoor het 2-2 werd. Dat bleek ook de ruststand. Een punt zou voor PSV voldoende zijn om landskampioen te worden, al hopen de Eindhovenaren de wedstrijd uiteraard nog te winnen.

Volg de wedstrijd tussen PSV en Sparta in ons liveverslag!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ik vind dat er wel veel gegooid wordt met vreugdebier in de binnenstad hoor. Hoop dat er geen scheidsrechter in de buurt is die tijdelijk de goede sfeer wilt staken. Veel plezier PSV'ers!

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Meten met 2 maten heet dat. Ze hebben het al vaak zat stil gelegd terwijl het aan de andere kant van het veld was, denk dat ze dat nu niet durven

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen