Fans willen hun geld terug na vernederende afstraffing Newcastle United in Australië

24 mei 2024, 18:56
Foto: © Imago

Het seizoenstoetje van Newcastle United is niet goed geëindigd. De ploeg van trainer Eddie Howe reisde na afloop van het Premier League-seizoen af naar Australië om daar enkele oefenwedstrijden te spelen. Afgelopen woensdag werd er na strafschoppen nog gewonnen van Tottenham Hotspur, maar de laatste wedstrijd van het Australische bezoek resulteerde in een vernederende 8-0 nederlaag.

Howe stuurde tegen de A-League All Stars een team vol jonkies het veld in en dat pakte niet goed uit. Het sterrenensemble van de A-League won met maar liefst 8-0 van de Premier League club. In het stadion waren 53.000 mensen aanwezig en een deel daarvan wil volgens The Sun het geld voor de wedstrijdkaarten terug omdat de Newcastle United-trainer geen gebruikmaakte van zijn sterspelers.

Artikel gaat verder onder video

Vierde doelman Mark Gillespie (32) en de twintigjarige Jay Turner-Cooke waren de meest ervaren spelers in de opstelling van Newcastle. Het tweetal werd in de basiself vergezeld door zes tieners. Bekendere spelers als Kieran Trippier en Lewis Hall zaten wel op de bank, maar werden niet gebruikt door Howe.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen