Hooligans van FC Utrecht vechten met beveiligers op het veld

26 mei 2024, 20:57   Bijgewerkt: 26 mei 2024, 21:11
Foto: © ESPN

Tientallen hooligans van FC Utrecht zijn zondagavond het veld op gekomen na de nederlaag tegen Go Ahead Eagles in de finale van de play-offs. Sommige fans vochten met beveiligingspersoneel op het veld. De spelers van Go Ahead vluchtten naar binnen en konden dus nauwelijks een feestje vieren met de meegereisde uitsupporters.

Het was niet de eerste keer in de wedstrijd dat de fans zich misdroegen. In de slotfase van de reguliere speeltijd werd al vuurwerk over en weer gegooid door beide supportersgroepen, waardoor de wedstrijd werd gestaakt. Op dat moment stonden fans van Utrecht klaar om het veld te bestormen omdat Utrecht afkoerste op een overwinning, maar uiteindelijk trok Go Ahead aan het langste eind.

Artikel gaat verder onder video

In de slotfase van de verlenging werd Go Ahead-aanvaller Thibo Baeten nog bekogeld door het thuispubliek. Ook daardoor werd de wedstrijd even stilgelegd. Uiteindelijk won Go Ahead met 1-2.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

mauricejongboom09
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Heerlijk toch hoe Go Ahead Eagles wint van dat .... FC Utrecht en dan nog geen goed woord over voor die nep supporters van Utrecht !!!!!!!

Ajeto!
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ik zal niet opperen dat er met rubber geschoten moet worden.... buiten dat de ME heeft het vanavond al druk zat in Den Haag met Galatasaray supporters... misschien is het niet zo verkeerd dat die Frank Paauw gesolliciteerd heeft

Klantenservice
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Dat er zoveel mensen zijn die blijkbaar zo enorm slecht kunnen nadenken voor ze iets doen... wat een trieste personen!

Voetbalfan
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ongelooflijk. In een weekend weer een aantal malen imbecielen die het voor het overgrote merendeel van de echte supporters verpesten. Zo vergaat de lol om zelf naar een stadion te gaan je toch helemaal. En mevrouw van Leeuwen maar roepen dat het " beter" gaat.

FriesR
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Nieuwe seizoen gewoon Utrecht paar wedstrijden zonder publiek laten spelen en 10 punten in de min. Maar Go ahead heeft helemaal niks te zoeken in Europa, één ronde en ze liggen eruit.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen