'Leicester City wil Feyenoord-verdediger hebben en overweegt bod uit te brengen'

26 mei 2024, 13:16
Foto: © Imago

Leicester City zou geïnteresseerd zijn in Feyenoord-verdediger Dávid Hancko. The Foxes schijnen te overwegen om een bod uit te brengen op de Slowaakse verdediger, die momenteel voetbalt in de Nederlandse havenstad. Althans, zo meldt The Daily Mail. De Engelse krant weet ook dat Hancko gelinkt wordt aan Liverpool.

Arne Slot, de coach van Feyenoord, maakt na dit seizoen de overstap naar Liverpool, en daarom wordt Hancko ook gelinkt aan de Engelse grootmacht. Maar naar verluidt is Liverpool op zoek naar een jongere verdediger. Leicester City zou dus overwegen om een bod op Hancko uit te brengen.

Artikel gaat verder onder video

De club uit The Midlands werd dit seizoen kampioen van de Championship en speelt komend seizoen dus op het hoogste niveau van Engeland, in de Premier League. Voor hoeveel miljoen Leicester Hancko wil inlijven is nog niet bekend, maar de kans dat Hancko sowieso vertrekt bij Feyenoord lijkt wel aanwezig te zijn.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vertrek aanstaande: Feyenoorder verlaat na duel tegen Excelsior direct zijn appartement in Rotterdam

Feyenoord-verdediger Marcos López gaat vertrekken uit Rotterdam, zo meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Liverpool is te oog gegrepen voor Hancko. Als hij de kans krijgt bij leicester moet hij dit doen. Presteert hij daar goed dan komen de clubs vanzelf

Zadkine
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

En visionair waarom denk je dat?

gtsb
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Voor hancko (als enige van feyenoord)steek ik mijn hand in het vuur ,die is goed genoeg voor liverpool . Die moet leicester laten lopen ,er kom zeker wel wat leukers/beters dan dat

QuarlonK
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Het is niet normaal hoe geobsedeerd jij door slot bent. Ook dit artikel gaat niet over hem maar jij sleept hem toch weer erbij. Zoals eerder gezegd: neem je medicijnen gewoon op tijd

Storm
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Goh, over de obsessie van je vriendjes die continu wat over Ajax te mekkeren hebben heb ik je nooit gehoord. Dus dan vind je het wel normaal?

Gusa
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Liverpool misschien net een stapje te hoog, maar Leicester datzelfde stapje te laag denk ik. Zou hier niet al te happig op zijn als ik hem was.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

35 miljoen strik eromheen in de Kuip bedanken voor zn waardevolle bijdrage. Lekker verder groeien engelse ponden liggen lekker op de bankrekening . Liverpool of Leicester beidde een prima opstap. Denk dat de druk wel veel hoger is bij Liverpool maar je hebt ook top spelers om je heen.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Ik zie hem liever gewoon een tussenstop maken bij Aston Villa. Even acclimatiseren en het niveau aftasten in de Premier League. Daarna kan hij de stap naar de absolute top wel maken. Maar de stap vanuit top Eredivisie naar top Premier League is gewoonweg te groot. Je speelt daar ook nog eens veel meer wedstrijden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen