Scholes komt complimenten tekort: 'Hij is tien keer zo goed als ik toen'

26 mei 2024, 11:07
Foto: © Imago

Paul Scholes is enorm lovend over Kobbie Mainoo, het talent van Manchester United dat in de gewonnen bekerfinale tegen stadgenoot Manchester City het winnende doelpunt op zijn naam schreef.

Mainoo is dit seizoen een revelatie in Engeland en krijgt ook steeds meer minuten van Erik ten Hag. De 19-jarige middenvelder heeft zelfs een plekje weten te bemachtigen in de voorselectie van het Engelse nationale team. Zaterdag scoorde hij een belangrijk doelpunt in de wedstrijd tegen City. Scholes vergelijkt zichzelf met het jonge toptalent op Instagram. "Ik heb een aantal vergelijkingen tussen mij en dit jochie gelezen afgelopen week. Verspil je tijd hier niet aan, hij is tien keer zo goed als ik was toen ik 19 was.

Artikel gaat verder onder video

"Ik geniet van de manier waarop hij de bal ontvangt, hoe kalm hij speelt, hoe bewust hij is van alles om zich heen en natuurlijk belangrijke doelpunten op belangrijke momenten. Dit jochie is bijzonder." Scholes is maar al te blij dat Mainoo voor 'zijn' club Manchester United speelt. "He's a fucking Red!"

Ook ploeggenoot Alejandro Garnacho kwam woorden tekort, toen hij het na de wedstrijd over Mainoo had bij de BBC. "Hij is de beste in onze selectie, en ook nog de jongste." Ook de Engelse media waren erg te spreken over het optreden van de Engelsman.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Begin van het einde van de VAR: Premier League-clubs stemmen over afschaffen videoscheidsrechter’

De Engelse clubs zullen volgende maand stemmen over het afschaffen van de VAR in de Premier League.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Niets te veel gezegd, toch door Ten Hag opgesteld, dat mag ook vermeld worden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen