Frans Bauer ziet gigantisch voordeel van wanvertoning Nederlands elftal

25 juni 2024, 22:34   Bijgewerkt: 25 juni 2024, 22:57
Foto: © Shownieuws

Frans Bauer kan leven met een nederlaag van het Nederlands elftal, zo laat hij weten bij Shownieuws. De zanger denkt dat Oranje wakker is geschud door de aanfluiting tegen Oostenrijk en dat ze ná deze wedstrijd wél voor elkaar door het vuur zullen gaan.

Winston Gerschtanowitz confronteert Bauer met zijn analyse van het duel. “Jij zei: dan hebben we dit alvast gehad, die slechte wedstrijd”, zegt de presentator. Bauer knikt instemmend toe. “Inderdaad, ik benader het weer positief. We hebben nu toch even moeten voelen dat we er écht voor moeten gaan, want je ziet als we de bal laten lopen, dat het ‘m niet gaat worden”, zegt de zanger.

Artikel gaat verder onder video

“Die waarschuwing hebben ze nu gehad?”, vat Gerschtanowitz het samen. “Ja, die waarschuwing is nu geweest. Dus de komende wedstrijden heb ik hele hoge verwachtingen. Nu gaan ze elkaar helpen, nu gaan ze elkaar de bal geven en nu gaan ze ook vechten voor elke bal!”, zegt Bauer.

Andy van der Meijde was in dezelfde uitzending van Shownieuws, op zijn zachts gezegd, minder positief over het Nederlands elftal. De oud-international stak zijn frustratie dan ook niet onder stoelen of banken.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Hanegem suggereert complottheorie na Nederland - Frankrijk

Willem van Hanegem komt met een opvallende reactie na de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Ach onze knuffelkamper wil ook graag iets doms zeggen! Gelukt

Dropkick
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Knuffelkamper ,mooi gevonden .

gtsb
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Achja iedereen mag ook een mening hebben . En je weet bij zo'n ek of wk wil iedereen meepraten . En wordt heel bekend nederland er ook na gevraagd

Henkapestaart
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

De enige die wat doms zegt hier ben jij. Ga anders voor spanje juichen als je geen vertrouwen meer in nederland hebt. Het was dramatisch maar het kan nu alleen maar beter en de weg naar de finale is aan deze kant een stuk minder uitdagend en de kans op EK winst is nu groter dan voor het toernooi. (Ja nu moet elke wedstrijd zoals de eerste helft tegen frankrijk en de tweede helft tegen polen ander kom je niet ver)

Beukie
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Bauer heeft waarschijnlijk de glazen bol van de familie geërfd en kan in de toekomst kijken hoor

Zozo
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ga chinees eten, uitgerangeerde zanger.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen