Gênante trainingsbeelden tonen dramatische vorm van Xavi Simons aan

18 juni 2024, 18:14
Foto: © NOS

Xavi Simons speelde geen sterke openingswedstrijd op het EK en blijkt ook op de training nog niet in topvorm. Uit trainingsbeelden van de NOS blijkt dat hij de grootste moeite heeft om de bal door kleine poortjes te schieten.

Tijdens de training van dinsdagmiddag mochten de media een kwartier toekijken. In dat kwartier werden allerlei attributen op het trainingsveld gelegd om de technische kwaliteiten van de spelers te bevorderen. Simons moest de bal steeds van dichtbij door een klein poortje schieten, maar slaagde daar vier (!) keer achter elkaar niet in.

Artikel gaat verder onder video

Journalist Jeroen Stekelenburg toonde de beelden dinsdagavond bij de NOS. “Dit is wel opmerkelijk. Als je niet in vorm bent, ben je ook bij apenkooien niet in vorm mis”, zei hij vanuit Wolfsburg, de thuisbasis van het Nederlands elftal.

Simons had een basisplaats als rechtsbuiten in de openingswedstrijd tegen Polen (1-2 zege). Na afloop ontving hij de nodige kritiek; ook FCUpdate-analist Foppe de Haan was niet goed te spreken over zijn optreden. Met Jeremie Frimpong die op de deur klopt is het de vraag of Simons vrijdag tegen Frankrijk opnieuw aan de aftrap verschijnt.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Welke spelers van Oranje moet Koeman strafschoppen laten nemen?

Afgezien van Memphis Depay heeft Oranje een klein probleem. Al is er een Eredivisie-speler met 10 goals uit 10 penalty's.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
  17
  + 1
avatar

Ja , maar we weten toch allang dat Xavi in Oranje niet goed uit de verf komt, die zal voor de rest van het tournooi wellicht op de bank beginnen.

infielder
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Wat een onzin media mag ook een keer supporten in plaats van dit soort olie op vuur gooien.

Haags boefje
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Gun de media geen podium, mensen. Das beter

Colin
Link gekopieerd!
  15
  + 1
avatar

Hij loopt er ook bij alsof hij Messi is. Zet nou gewoon Frimpong in de basis aub! Voor de gene die de Duitse competitie volgen, die weten dat de Frimpong echt beest is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen