Mikautadze reageert op transfergeruchten: ‘Zal binnenkort mijn beslissing bekendmaken’

12 juni 2024, 09:58
Foto: © FC Metz

Georges Mikautadze heeft de geruchten over zijn akkoord met AS Monaco ontkracht. Dinsdagavond bracht L’Équipe naar buiten dat de Georgiër komend seizoen voor de club uit het prinsendom zal spelen. Die berichtgeving is voorbarig, zo geeft de aanvaller zelf aan.

Dinsdagavond schreef L’Équipe dat Mikautadze zijn carrière bij AS Monaco zal voortzetten. De Monegasken zouden een bedrag van twintig miljoen euro overmaken aan het gedegradeerde FC Metz, dat de Georgiër na een huurperiode van een half jaar definitief overnam van Ajax.

Artikel gaat verder onder video

Inmiddels heeft de aanvaller op Instagram zelf gereageerd op de geruchten. “Hallo allemaal, een beetje informatie over mijn transfer”, plaatst hij in zijn Story. “Ik heb nog steeds geen keuze gemaakt over mijn toekomstige club. Ik zal binnenkort het genoegen hebben mijn beslissing aan jullie bekend te maken. Bedankt iedereen.”

Mikautadze maakte afgelopen zomer voor een bedrag van zestien miljoen euro de overstap van FC Metz naar Ajax. In Amsterdam wist de Georgiër geen potten te breken, waarna de nummer vijf van de Eredivisie hem op huurbasis liet terugkeren bij zijn oude club. Die had een koopoptie van dertien miljoen euro bedwongen, die voor het einde van het seizoen werd gelicht. Uiteindelijk degradeerde Metz, waardoor de aanvaller de club alweer wil verlaten.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Erik ten Hag haalt verwoestend uit naar Ajax: 'Schandalig, zó dom'

Erik ten Hag is bijna twee jaar later nog altijd niet te spreken over de manier waarop Ajax is omgegaan met Marc Overmars.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Stein heeft veel vernietigd. Goede voetballers heeft hij en dat is best knap zwaar laten vallen en ze aangepraat dat ze niets konden. Misinlat zag het goed op het aanstellen van Stein na. Hoewel hij heus wel wat kan, maar hij liet zich gebruiken denk ik

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen