Groot nieuws om 03.34 uur: Feyenoord nadert akkoord en heeft nieuwe aanvaller binnen

12 juni 2024, 07:35
Foto: © Imago

Feyenoord nadert een akkoord met Philadelphia Union om de Argentijnse aanvaller Julián Carranza over te nemen, zo meldt de doorgaans uitstekend ingevoerde Fabrizio Romano in de nacht van dinsdag op woensdag. De Italiaanse journalist schrijft dat een akkoord in de lucht hangt en aanstaande is.

De interesse van de Rotterdamse club in Carranza was al even bekend. 1908.nl schreef vorige week dat Feyenoord een openingsbod had ingediend bij de Amerikanen, die Carranza vermoedelijk voor een zacht prijsje naar Rotterdam-Zuid laten vliegen. Dat komt omdat Carranza nog tot het einde van dit kalenderjaar een contract heeft. Door dat medium werd een transfervrije overstap destijds ook niet uitgesloten. Vooralsnog is niet duidelijk waar de clubs over onderhandelen.

Artikel gaat verder onder video

Wat wel duidelijk is, is dat Carranza de nieuwe aanvalsleider van de Rotterdammers gaat worden. Dat weet Romano te melden, die bijna spreekt van een akkoord. Feyenoord is bezig met het afronden van de laatste details en hoopt de 24-jarige voetballer daarna, voor meerdere seizoenen, te kunnen vastleggen. Hij wordt in De Kuip mogelijk gezien als opvolger van Santiago Giménez en als concurrent voor de Japanner Ayase Ueda.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vertrek aanstaande: Feyenoord weet nu al zeker dat doelman De Kuip sowieso verlaat

Timon Wellenreuther of Justin Bijlow zal Feyenoord deze zomer gaan verlaten, zo meldt journalist Martijn Krabbendam. 

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Zijn lekker bezig in Rotterdam

Bean
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

feijenoord en (bijna) gratis je verwacht het niet lol. Kennelijk nog steeds armoede jaren daar op zuid. Te kloese verricht een wanprestatie en pilske heeft hier niet om gevraagd.

0laf
Link gekopieerd!
  23
  + 1
avatar

@bean liever voordelige toppers dan dure miskopen zoals bij jouw cluppie. Dat beleid is in de hoofdstad nu een paar jaar niet zo succesvol gebleken.

jurgen😎
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

Bean heeft echt steeds meer moeite om iets negatiefs te schrijven over Feijenoord

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen