NOS jaagt kijkers nog verder op de kast en doet tijdens live-uitzending zeer opvallende ingreep

24 juni 2024, 21:16
Foto: © NOS

De NOS leek maandag tv-kijkers tegemoet te komen die tijdens de laatste EK-groepswedstrijden graag de standen van beide duels in beeld willen zien. Maandagavond werd in de uitzendingen van Kroatië - Italië (NPO1) en Albanië - Spanje (NPO3) de tussenstand van de andere poulewedstrijd getoond. Maar dat was van korte duur.

Zondagavond werden in Groep A de wedstrijden Schotland - Hongarije en Zwitserland - Duitsland gelijktijdig gespeeld. Toen werd de stand van de andere wedstrijd niet getoond. Maandag gebeurde dat wel vanaf de eerste minuut, maar na ongeveer zes minuten spelen werd de stand van de andere groepswedstrijd weer weggehaald op NPO1 en NPO3. Een reden daarvoor is niet opgegeven. De stand van Albanië - Spanje keerde weer terug in beeld op NPO1 nadat Spanje de 0-1 had gemaakt en verdween na zo'n dertig seconden weer.

Artikel gaat verder onder video

Het lijkt er dus op dat de NOS zich tijdens de wedstrijd heeft bedacht en ervoor heeft gekozen om de stand alleen in beeld te tonen als er wordt gescoord. Mogelijk vond de NOS dat de stand van de andere wedstrijd té prominent in beeld was, want daar klaagden veel kijkers over op X.

De wedstrijden in Groep B zijn te volgen in onze liveverslagen!

© NOS

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 EK 2024: volledige programma, uitslagen en alle standen

Hier vind je de standen in alle groepen van het EK 2024.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Storm
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Lekker amateuristisch.

Mr. LabMan
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Belachelijk , zowel de Belgen en de Duitsers hadden dat ook, gelukkig de Engelsen niet, dus ben ik maar naar de BBC gegaan met het geluid op zacht gezet zoals ik altijd doe bij een voetbal wedstrijd, geen gezeik meer aan mijn kop. Als er een voorval is of een goal dan zet ik even het geluid aan. Tijdens de rust is het geluid altijd uit, liefst zou ik het instellen zodat ik een optie knop had om de TV ook op zwart beeld te zetten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen