NOS-kijkers geloven ogen niet: Marco van Basten kent 'Most Valuable Player' van topcompetitie niet

25 juni 2024, 23:20   Bijgewerkt: 25 juni 2024, 23:28
Foto: © NOS

Marco van Basten heeft (andermaal) voor woede gezorgd bij de kijkers van Studio Fußball. De analist, die gedurende dit EK al geen goede beurt maakte, ging dinsdagavond opnieuw de mist in bij de nabeschouwing van Engeland – Slovenië. De oud-voetballer vond invaller Cole Palmer een lichtpuntje, al had hij voorafgaand geen flauw benul wie deze speler nou eigenlijk was.

“Je had wel die jonge jongen, die kende ik niet”, reageert Van Basten op de vraag wie hij het lichtpuntje vond bij het zwaar tegenvallende Engeland. “Cole Palmer?”, helpt Sjoerd van Ramshorst zijn collega een handje. “Ja, die. Linkspoot. Die speelde nog een beetje hoe we het willen zien. Hij viel veel aan en passeerde nog tegenstanders. Dat was dan nog iets waarvan je dacht: nou, oké”, gaat Van Basten verder.

Artikel gaat verder onder video

Opvallend is dat Van Basten Palmer niet kent. Palmer onderging afgelopen seizoen zijn grote doorbraak in de Premier League in dienst van Chelsea. De middenvelder werd zelfs MVP van de hele Engelse competitie. Hij maakte liefst 22 doelpunten en gaf 11 assists. Op X wordt er om deze redenen met verbazing gereageerd op Van Basten.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Dit kan echt niet meer. Vroeger te veel gekopt of zo. Wil NOS talpa nadoen door verwarde mannen aan tafel te hebben of zo?

Copa
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Hou toch op 9 van de tien voetbal liefhebbers kent Palmer niet Speelt hij bij Arsenal? City? Liverpool. MU? nee goede speler die bij een club speelt die rond de 6de plaats staat. Net als wanneer je over een zeer goede speler van Heerenveen (met alle respect) praat

RobindaRobot
Link gekopieerd!
  18
  + 1
avatar

Ik kijk alleen samenvattingen van de PL en het is mijn werk niet, maar ik weet zelfs dat Palmer echt een revelatie is dit seizoen...Op mijn werk nemen we afscheid van mensen die hun functie niet serieus nemen.

Robin De La Ruelle
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Beter een keer iemand positief bejegenen dan op welke slak zou leggen. Daar km je veel verder mee

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen