René van der Gijp ziet 'gek' analyseren bij Studio Fußball

23 juni 2024, 00:14   Bijgewerkt: 23 juni 2024, 00:27
Foto: © Vandaag Inside

René van der Gijp kan zich niet vinden in de analyse van Guus Hiddink over het bizarre eigen doelpunt van Samet Akaydin tijdens de wedstrijd tussen Turkije en Portugal (0-3). Volgens Hiddink was doelman Altay Bayindir de hoofdschuldige van de knullige goal. Dit is klinkklare onzin, vindt Gijp.

Akaydin, die alle tijd en ruimte had, besloot om de bal terug te spelen op de doelman, die al uit zijn doel was gekomen om de bal rustig op te rapen. De communicatie tussen beide partijen was niet goed, waardoor de bal uiteindelijk knullig over de lijn rolde. Hiddink zei bij Studio Fußball dat hij de doelman ‘te gretig vond’ in de situatie.

Artikel gaat verder onder video

Van der Gijp is het hier, op zijn zachts gezegd, niet mee eens. “Die is gek… Die jongen van Turkije had toch álle tijd om te kijken waar zijn keeper was?”, vraagt de analist zich af tijdens de uitzending van Vandaag Inside. Gek genoeg leek het erop dat Akaydin inderdaad keek naar de positionering van zijn doelman, maar alsnog de bal langs hem afspeelde.

“Guus is ook al op leeftijd, hè. Dit is toch gewoon een bezopen terugspeelbal? ”, sluit Gijp af. Door de kolderieke treffer kwam Portugal op een riante 0-2 voorsprong. Later in het duel werd de score zelfs uitgebreid naar 0-3, door een goal van Bruno Fernandes.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Hongaren zorgen voor grote verbazing met actie na nederlaag: 'Ik heb het nog nooit gezien'

Een opvallend moment na de wedstrijd tussen Hongarije en Zwitserland.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bret
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

Natuurlijk Gijp je hebt gelijk joh .giet er en paar liter wijn in en het lult maar raak .

Beukie
Link gekopieerd!
  17
  + 1
avatar

Ja een trainer die vele grote clubs en landen heeft gehad , heeft minder kennis en kijk op het spel dan de eerste de beste droplul die niet verder is gekomen dan Lokeren en wat clubjes in Zwitserland, en dan nog zeggen sommige dat Gijp zoveel verstand van het spelletje heeft, lachwekkend en wederom weer erg laag en oneerbiedig naar een grote trainer

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
  10
  + 1
avatar

Misschien is Hiddink op leeftijd, maar Gijp heeft veel te veel gedronken in zijn zieke leven. Hersencellen nemen per uitzending af.

Beukie
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

En het waren voordat hij begon met drinken al niet zoveel, dus hij zal binnenkort wel op handen en voeten zich voortbewegen

Jos Ligthart
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Hij heeft helemaal geen hersencellen nooit gehad

BENHURY72
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Vi mannen snel van tv halen walgelijk programma

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen