Dit is waarom Marc Cucurella wordt uitgefloten bij EK-finale Spanje - Engeland

14 juli 2024, 21:11   Bijgewerkt: 15 juli 2024, 05:18
Foto: © NOS

Marc Cucurella wordt zondag uitgefloten door toeschouwers bij de EK-finale tussen Spanje en Engeland. Als de verdediger van Spanje aan de bal is, klinkt luid gejoel in het Olympiastadion in Duitsland.

Vermoedelijk gaat het om boze Duitse toeschouwers, die in de verlenging van de kwartfinale tussen Spanje en Duitsland meenden dat Marc Cucurella een strafbare handsbal beging. Scheidsrechter Anthony Taylor kende toen geen penalty toe; videoscheidsrechter Stuart Attwell greep ook niet in. Spanje won de wedstrijd uiteindelijk door een laat doelpunt van Dani Olmo.

Artikel gaat verder onder video

In de halve finale tussen Spanje en Frankrijk werd Cucurella ook al uitgefloten, toen in de Allianz Arena in München. Commentator Jeroen Grueter van de NOS zei daarover: “Als hij aan de bal is, hoor je heel veel gefluit. Er zitten heel veel Duitsers hier in het stadion. Cucurella is de man die de bal op de arm kreeg. Er volgde geen strafschop en dat zit ze hier dus nog steeds dwars. Het gefluit komt niet uit het Spaanse of uit het Franse vak. Cucurella is natuurlijk ook herkenbaar, met zijn bos haar.”

Volg de finale tussen Spanje en Engeland in ons liveverslag!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
  10
  + 1
avatar

En weer een eigen doelpunt dit EK. Dat is erg bizar!

ERIMIR
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

Cucurella kon er niets aan doen, dat er geen penalty voor werd gegeven voor de handsbal. Het was aan de scheidsrechter en VAR om te beoordelen. Waarom hij steeds werd uitgefloten door Duitse toeschouwers wanneer hij aan de bal was, sloeg nergens op.

Copa
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

En daar zijn ze nog steeds boos om? Nu we toch boos zijn, hoe zat het ook alweer met Rummenigge en Breitner en die heel bayern clan in de afscheidswedstrijd van JC. Je kan het weten, maar laat het daar ook bij

mauricejongboom09
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Maar de beker is Not Comming Home en terecht !!!!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen