Groot transfernieuws zorgt voor woede bij Ajax-fans: ‘Wat een blunder van het management!’

9 juli 2024, 20:02
Foto: © Imago

Suzanne Bakker gaat officieel aan de slag bij AC Milan Vrouwen. De trainer, die afgelopen seizoenen aan het roer stond bij Ajax en opvallend goede resultaten neerzette, tekent een tweejarig contract bij de Italiaanse club. Fans van de Amsterdammers denken daar het zijne van.

De 38-jarige Bakker, die in de zomer van 2022 vanuit de beloftenploeg werd doorgeschoven naar de hoofdmacht van Ajax Vrouwen, kende een zeer succesvol verblijf in Amsterdam. Ze legde onder meer beslag op de landstitel (seizoen 2022/23) en de TOTO KNVB Beker (seizoen 2023/24).

Artikel gaat verder onder video

Daarnaast presteerden Ajax en Bakker dit seizoen uitstekend in de UEFA Women’s Champions League. Een groepsfase met sterke ploegen als AS Roma, Bayern München en Paris Saint-Germain werd overleefd. Tóch maakten de Amsterdammers in de winter bekend dat het aflopende contract niet verlengd zou worden.

AC Milan pikt de succesvolle trainer daarom op. Fans van Ajax, die het contractnieuws in januari al niet begrepen, reageren nog maar eens met verbazing op de gang van zaken. Enkele mensen op X vinden dat de clubleiding een grote blunder heeft begaan:

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Farioli scoort punten op tweede werkdag bij Ajax: ‘Laat gelijk zien hoe hij er in staat’

Terwijl het EK in volle gang is, bereidt Ajax zich al voor op het nieuwe seizoen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Daphne kroes ook waardeloze manager van de dame s van ajax bakker was de beste trainster van ajax ik zie die oude knar hesterine de reus gewoon nu al falen

0laf
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

De dames hadden te vaak iets te vieren. Vieren mocht dan weer niet omdat de mannen ondermaats presteerden. Omdat er bij de mannen voorlopig niets gewonnen gaat worden, willen ze het wat gelijk trekken door een succescoach te ontslaan. Logica in de hoofdstad.

Kevin Hommeles
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

wat een clickbait weer. Niemand interesseert zich in professioneel vrouwenvoetbal. Het wordt je door je strot geduwd door the 'woke-gemeenschap' en alle bedrijven die een financieel ruggensteun krijgen als ze eraan meedoen.

LCA
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Jeetje mina zeg, wat een zure reactie. Mij interesseert het ook geen eene malle moer maar om nou de zogenaamde "woke gemeenschap" hier de schuld voor te geven... Gun die mensen ook hun pleziertje joh...

Henkk
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Haha wat een kop! Ik was er bijna ingetrapt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen