Huurling Zoet: "Er zijn nog steeds drie opties''

11 april 2012, 08:41

Jeroen Zoet heeft nog geen idee waar hij volgend seizoen speelt. De doelman is dit seizoen door PSV verhuurd aan RKC Waalwijk, waar hij een prima indruk maakt. ''Er zijn nog drie mogelijkheden. Een terugkeer naar PSV, opnieuw verhuurd worden aan RKC of een uitleenperiode bij een andere eredivisieclub'', zegt hij in De Telegraaf.

Vanavond (woensdag) staat Zoet met RKC tegenover zijn broodheer PSV. De 21-jarige doelman heeft zin in de wedstrijd. ''Natuurlijk is het leuk om tegen PSV te spelen, maar eenmaal binnen de lijnen gaat de knop om en is het gewoon één van de 34 wedstrijden'', nuanceert hij. Zoet volgt de prestaties van PSV op de voet. ''Af en toe bezoek ik ook een wedstrijd. Logisch, want het is de club waar ik nog tot de zomer van 2014 onder contract sta. Het is niet zo dat ik speciaal op de prestaties van de huidige eerste doelman Przemyslaw Tyton let. Ik kijk gewoon naar het hele team.''

Opvallend detail: als doelman van RKC kreeg Zoet dit seizoen minder doelpunten tegen dan Andreas Isaksson en Przymyslaw Tyton, de keepers van PSV, bij elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen