Zoet houdt zich in: ''Uit respect voor PSV''

12 april 2012, 09:32

Waar heel RKC Waalwijk woensdag de polonaise liep, hield Jeroen Zoet zich wat afzijdig. De doelman, gehuurd van PSV, vierde de zege op zijn broodheer ingetogen.

Zoet (21) is nog eigendom van PSV en speelt na de zomer mogelijk weer voor de ploeg uit Eindhoven. ''Vandaar dat ik m'n blijdschap iets meer onder controle houd dan mijn ploeggenoten. Uit respect naar PSV, dat hier kostbare punten verliest in de strijd om deelname aan de Champions League'', zegt hij tegen Omroep Brabant.

Door de sensationale overwinning blijft RKC Waalwijk negende in de Eredivisie. Voor de gedoodverfde degradant lonkt ineens deelname aan de Europese play-offs. ''Wij gaan er alles aan doen om ons te plaatsen voor de playoffs'', stelt de doelman.

Ook trainer Ruud Brood steekt de nieuwe ambities van zijn ploeg niet onder stoelen of banken. ''We staan in de slotfase van het seizoen op een plek die die mogelijkheden biedt. Dus moeten we het zeker proberen. Als ik zie hoe we vandaag weer als team gestreden hebben en prima voetbal hebben gespeeld, moeten we dat nog maar minstens vijf wedstrijden zien vol te houden'', aldus de succesvolle oefenmeester.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen