Wouters doet beroep op eergevoel tegen Roda

4 mei 2012, 20:41

Voor FC Utrecht is het duel tegen Roda JC van aanstaande zondag er één voor spek en bonen. De Domstedelingen hebben immers geen zicht meer op een ticket voor de play-offs. Trainer Jan Wouters neemt de wedstrijd tegen de Limburgers desondanks toch serieus.

"In die wedstrijd staan drie punten, een plaats op de ranglijst, de eer en de verplichting naar andere clubs op het spel", laat Wouters weten op de officiële website van FC Utrecht.

De oefenmeester weet al in welke formatie Roda zal aantreden. "4-4-2 met een ruit op het middenveld. De ploeg kan goed counteren en ze hebben de beschikking over twee goede spitsen met Malki en Junker. Met Vormer en Wielaart hebben zo ook de nodige ervaring in het team."

Wouters kan in de laatste competitiewedstrijd niet beschikken over Jacob Mulenga, Alje Schut en Daan Bovenberg. Het drietal ontbreekt vanwege uiteenlopende blessures. Ook het meespelen van Frank Demouge, Nana Asare en Cedric van der Gun is onzeker. Wouters zal zaterdag een definitief oordeel over hen vellen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen