FC Twente voor Europa League naar Andorra

25 juni 2012, 13:27   Bijgewerkt: 25 juni 2012, 14:46

De eerste Europese tegenstander van FC Twente in het nieuwe seizoen is bekend. Tijdens de loting voor de eerste voorronde van de Europa League werden de Tukkers maandag gekoppeld aan UE Santa Coloma, de nummer drie van Andorra. Als Santa Coloma verslagen wordt, is het Finse Inter Turku de volgende opponent.

FC Twente speelt op donderdag 5 juli eerst thuis tegen Santa Coloma, een week later is de return in Andorra. De heenwedstrijd in Enschede begint om 19.45 uur.

Het is het derde jaar op rij dat UE Santa Coloma deelneemt aan de Europa League. De afgelopen twee seizoenen sneuvelde de ploeg in de eerste voorronde. In de eigen competitie eindigde Santa Coloma het achterliggende seizoen op de derde plek.

FC Twente is op basis van het Fair Play-klassement toegelaten tot de Europa League. Om die reden moet de club al in de eerste voorronde beginnen. Vitesse stroomt als tweede Nederlandse club in, één ronde later. Ook voor die ronde wordt al geloot, vanmiddag kennen ook de Arnhemmers dus hun mogelijke tegenstanders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen