Koeman: "We moeten nu niet gaan zweven"

24 augustus 2012, 22:51

Erwin Koeman maakt een prima start van het seizoen mee. Met zijn club RKC pakte hij tot nu toe zeven punten uit drie wedstrijden, waarmee de Waakwijkers nu even koploper zijn. Koeman is meer dan tevreden, maar weet ook dat de volgende wedstrijd weer snel komt.

“Zeven punten uit drie wedstrijden, dat is geweldig", vertelde Koeman na afloop. "Daar mogen we best een paar dagen van genieten. Maar we moeten vooral niet gaan zweven. Er zijn pas drie duels gespeeld. Maar het gat met bijvoorbeeld Roda JC bedraagt nu al zes punten. Het is een kwestie van lekker doorgaan zo."

De eerste helft was weinig interessant. Dat vond Koeman ook. “We speelden slordig en slap. Tactisch ging het na de rust beter. We gingen goed tussen de linies spelen en kwamen daardoor aardig in ons spel. Na die geweldige goal van Robert Braber hadden we snel 2-0 moeten maken. Maar we hielden het lang spannend. Ik was blij dat doelman Jeroen Zoet een fantastische redding verrichtte in de slotfase. Het was feitelijk de enige echte kans voor Roda JC."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen