Twente verlaat Europa met beschamend verlies

Ger
6 december 2012, 23:01   Bijgewerkt: 7 december 2012, 00:19

FC Twente heeft de groepsfase van de Europa League zonder zege afgesloten. De formatie van trainer Steve McClaren ging donderdag in de slotwedstrijd op eigen veld onderuit tegen Helsingborg: 1-3. Door het resultaat eindigt de Enschedese club zelfs als laatste in de groep.

Bij FC Twente keerde Nacer Chadli terug in de basiself. De Belg, hersteld van een blessure aan de enkel, was daarmee een van de weinige 'vaste' spelers van de Tukkers die aan het duel begon. McClaren koos vooral voor reserves en jeugdspelers. De jonge Pool Filip Bednarek stond in het doel, van de beloftes kregen verder Joey Pelupessy, Tim Hölscher en Mirco Born een kans.

Niet veel later ontsnapte FC Twente aan een tweede tegentreffer. Rachid Bouaouzan, oud-speler van Sparta en NEC, raakte met een hard schot de paal. Na twintig minuten tekende Alejandro Bedoya alsnog voor een verdubbeling van de marge. FC Twente wist daar bitter weinig tegenover te stellen. Het zwakke optreden tegen de Zweedse middenmoter zorgde zelfs voor hoorbare onvrede bij het thuispubliek, dat voor enkele fluitconcerten zorgde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen