Barcelona ook in 'lunchwedstrijd' op schot

10 februari 2013, 13:51

Om de Aziatische markt te veroveren, wordt er sinds anderhalf jaar ook op zondagmiddag gevoetbald in La Liga. FC Barcelona moest er dit weekend aan geloven, maar toonde aan geen problemen te hebben met het aanvangstijdstip van 12.00 uur. In het eigen Camp Nou werd Getafe met 6-1 verslagen.

Binnen dertien minuten stond het al 2-0, door twee geniale ingevingen van Andrés Iniesta. De middenvelder zette Alexis Sanchez in de zesde minuut vrij voor het doel van Jordi Codina en zag de Chileen scoren. Zeven minuten later bediende Iniesta Thiago Alcantara met een prachtige steekpass. Alcantara toonde zich niet zelfzuchtig en legde breed op Lionel Messi. De Argentijn tekende voor de 2-0.

Daarmee was het beslist en voetbalde Barcelona de wedstrijd zonder problemen uit. Na rust liep de fiere koploper in La Liga verder uit. Op aangeven van Jordi Alba vergrootte David Villa na een uur de voorsprong tot 3-0. Invaller Tello zorgde in de 79ste minuut, met een schot vanaf de rand van 'de zestien', voor de 4-0. Een kleine vijf minuten later redde Alvaro Vazquez de eer voor de bezoekers uit Getafe, al was het slotakkoord voor Barcelona. Via Iniesta en Gerard Piqué werd het nog 6-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen