Janmaat: "Niemand wilde de bal bij Feyenoord"

Ger
31 maart 2013, 09:00

De titelaspiraties van Feyenoord liepen zaterdagavond in Heerenveen een gevoelige deuk op. Door een 2-0 nederlaag dreigt de talentvolle Rotterdamse ploeg het zicht op de schaal kwijt te raken. "Als Ajax deze speelronde wél wint, gaat het een moeilijk verhaal worden", verzucht Daryl Janmaat.

Het bezoek aan het opgeleefde SC Heerenveen stond vooraf al te boek als een lastige opgave. Door de schorsing van Graziano Pellè miste Feyenoord in het Abe Lenstra Stadion scorend vermogen én een aanspeelpunt. "Ik besef dat de kritiek zich nu ongetwijfeld zal toespitsen op zijn afwezigheid, maar dat is niet terecht", stelt Janmaat tegenover FCUpdate.nl. "Natuurlijk is hij een belangrijke speler, maar Feyenoord is meer dan alleen Pellè. Als team hebben we het gewoon niet goed gedaan. We begonnen al niet lekker aan de wedstrijd en dat hebben we eigenlijk niet meer kunnen veranderen."

"Je kan bij Heerenveen met lege handen komen te staan, dat is ook PSV overkomen. Bovendien zijn ze momenteel erg goed in vorm. Maar dat wij zó slecht zouden spelen, had ik niet verwacht. Zo is het contrast met Oranje wel erg groot", verwijst de rechtsback naar de geslaagde wedstrijden tegen Estland en Roemenië in WK-kwalificatie. "Nu moeten we afwachten wat de concurrenten gaan doen. Als Ajax deze speelronde wél wint, zal de achterstand op de koppositie oplopen tot vier punten”, weet Janmaat. “Dan gaat het een moeilijk verhaal worden, met nog slechts zes competitieduels voor de boeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen