Chevalier en RKC verscheuren contract

8 mei 2013, 19:43

RKC Waalwijk en Teddy Chevalier gaan per direct uit elkaar. Het contract van de Franse spits (25) in het Mandemakers Stadion liep nog twee jaar door, maar beide partijen hebben de overeenkomst in goed overleg verscheurd.

"Ik wacht nu nog op de handtekening zodat het officieel is. Maar we zijn er wel uit", zegt technisch directeur Janus van Gelder tegenover AD Sportwereld. Chevalier is er komende zondag al niet meer bij als RKC het opneemt tegen NEC.

Chevalier kwam afgelopen zomer bij RKC terecht. Aanvankelijk liep alles op rolletjes. De aanvaller scoorde voor de winterstop acht keer. In het nieuwe jaar staat hij echter nog droog. Bovendien werd hij disciplinair geschorst door coach Erwin Koeman vanwege herhaaldelijk wangedrag. Chevalier werd weer in genade aangenomen, maar hij liet wel weten komende zomer sowieso te willen vertrekken.

Het is niet uitgesloten dat RKC wel de transferrechten aangaande Chevalier behoudt. Naar verluidt heeft KV Mechelen, de ploeg van Harm van Veldhoven, interesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen