'PSV en Zoet praten over verlengen contract'

7 juli 2013, 21:19

De clubleiding van PSV wil spoedig om de tafel gaan zitten met doelman Jeroen Zoet. De Eindhovense club is tevreden met de ontwikkeling van de 22-jarige sluitpost en wil zijn tot medio 2015 lopende contract openbreken en verlengen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad zondag.

Zoet kwam de afgelopen twee seizoenen uit voor RKC Waalwijk, dat hem huurde van PSV. Ook schopte hij het tot eerste doelman van Jong Oranje, dat op het jeugd-EK in Israël in de halve finales werd uitgeschakeld. Bondscoach Louis van Gaal selecteerde de Veendammer al eens voor het 'grote' Oranje, maar tot een debuut kwam het nog niet.

Bij PSV moet Zoet komend seizoen met Przemyslaw Tyton gaan uitmaken wie de eerste doelman wordt in het Philips Stadion. Volgens de Brabantse krant heeft trainer Phillip Cocu nog geen keuze gemaakt tussen de twee. Bij een vertrek van één van de twee staat voormalig publiekslieveling Gomes bovenaan het lijstje met eventuele opvolgers. Ook jongeling Nigel Bertrams staat nog in Eindhoven onder contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen