Vliegensvlugge goal leidt Zwolle langs Heracles

10 augustus 2013, 20:37   Bijgewerkt: 10 augustus 2013, 21:04

Onder leiding van Art Langeler werd PEC Zwolle vorig seizoen elfde in de Eredivisie. Dat kon Ron Jans nooit beter doen, dacht men, maar vooralsnog is hij aardig op weg met de Blauwvingers. Na de overwinning op Feyenoord van afgelopen weekeinde werd zaterdag ook bij streekgenoot Heracles Almelo gewonnen: 1-3.

"Dat het een soort examen is, snapt iedereen", zei Heracles-coach Jan de Jonge een dag voor de aftrap in zijn wekelijkse perspraatje. Wellicht hebben zijn spelers als gevolg van de ongetwijfeld bekende examenstress afgelopen nacht geen oog dicht gedaan, want echt wakker waren de Heraclieden bij de aftrap niet bepaald.

Aan de andere kant toonde PEC Zwolle zich een stuk efficiënter, getuige de 0-2 van Kamohelo Mokotjo in de dertiende minuut. De oud-Feyenoorder scoorde na voorbereidend werk van Youness Mokhtar en Drost. Met een goede loopactie eiste laatstgenoemde alle aandacht van de Heracles-verdedigers voor zich op. Daardoor kon Mokhtar de helemaal vrijstaande Mokotjo bedienen en die faalde niet (0-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen