Booy: "Vier punten uit twee duels toch wel lekker"

10 augustus 2013, 23:29

Go Ahead Eagles is nog altijd ongeslagen bij zijn rentree in de Eredivisie. De club uit Deventer opende vorige week met een gelijkspel bij FC Utrecht en won zaterdag in een kolkende Adelaarshorst met 2-1 van ADO Den Haag.

"Als nieuwkomer zijn de verwachtingen niet zo hoog, maar vier punten uit twee duels is toch wel lekker", zei coach Foeke Booy na afloop tegen FOX Sports. "Ik vond wel dat het in de tweede helft beide kanten op kon. Er waren toen fases waarin we niet goed speelden, zoals we voor rust wel deden. Daardoor werd het moeilijk, maar ik zag wel dat we richting het einde fit bleven ogen. En ik moet wel eerlijk zeggen dat Eloy Room ons in een cruciale fase over de streep trekt."

Volgende week wacht Go Ahead de zware uitwedstrijd bij PSV, dat zaterdag NEC nog met 5-0 oprolde in Eindhoven. "Ja, PSV-uit. Die kan je verliezen", glimlachte Booy. "Je gaat naar een Champions League-deelnemer, zij hebben zoveel kwaliteit. We gaan niet de bus in van 'laat maar lopen'. Zeker niet, ook in dat duel zullen we ervoor gaan. Maar een punt daar telt absoluut als een overwinning."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen