Geplaagd Utrecht maand zonder keeper Ruiter

20 augustus 2013, 16:39   Bijgewerkt: 20 augustus 2013, 18:12

Het geplaagde FC Utrecht heeft een nieuwe tegenvaller te verwerken gekregen. Doelman Robbin Ruiter kampt met spierletsel in zijn rechterdijbeen en is daardoor circa vier weken uitgeschakeld, meldt zijn club.

Ruiter haakte zondag in de warming-up voor de uitwedstrijd tegen FC Twente geblesseerd af. Hij werd vervangen door Jeroen Verhoeven, maar die kon niet voorkomen dat er met 6-0 werd verloren in de Grolsch Veste.

Ruiter voegt zich bij Edouard Duplan (middenvoetsbeentje), Cedric van der Gun (knie), Adam Sarota (knie) en Kenny Teijsse (enkel) in de Utrechtse ziekenboeg. "Na Adam, Edouard en Cedric ben ik de vierde basisspeler die niet kan spelen, dat is enorm balen", zegt Ruiter op de website van FC Utrecht. "Dit is weer een tegenvaller voor mij en het team. Ik wil er juist staan nu het wat minder gaat."

FC Utrecht begon dramatisch aan het nieuwe seizoen, met een gelijkspel tegen Go Ahead Eagles (1-1) en nederlagen tegen FC Groningen (2-0) en FC Twente (6-0). Bovendien werd het in Europa gevloerd door het Luxemburgse Differdange.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen