Armenteros hoopt op Europese ontgroening

21 augustus 2013, 21:16

Samuel Armenteros kan donderdag zijn eerste officiële Europese wedstrijd spelen. De Feyenoorder laat op de website van zijn nieuwe (tijdelijke) club weten te hopen op speelminuten tegen Kuban Krasnodar.

"Ik hoop dat ik iets kan betekenen voor de ploeg", aldus Armenteros, die als speler van Heerenveen al wel eens op de bank zat bij een Europees duel. "Daarom kan het donderdag een speciale wedstrijd voor mij worden. Ik heb er veel zin in."

De Zweedse aanvaller weet inmiddels het een en ander over de tegenstander van donderdag. "Als je ziet dat Kuban Krasnodar tot afgelopen weekend een hele tijd ongeslagen was, dan weet je dat ons geen makkelijke wedstrijd staat te wachten. Kuban is vooral defensief heel sterk."

Armenteros hoopt dat Feyenoord het in de eigen Kuip kan afmaken. "We moeten bij deze wedstrijd niet vergeten dat we volgende week ook nog thuis tegen deze tegenstander spelen. Dat betekent dat we nu natuurlijk voor een goed resultaat moeten gaan, maar ook onze hersens erbij moeten houden. Deze ronde wordt over twee duels beslist, dus als we in deze eerste wedstrijd tenminste één doelpunt kunnen maken zou dat mooi meegenomen zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen