"Misschien kan ik invallen in de kampioenswedstrijd"

26 november 2013, 14:42

Theo Janssen stond vandaag (dinsdag) alweer op het trainingsveld van Vitesse. Het is slechts zeven weken geleden dat de middenvelder geopereerd werd aan zijn kniebandblessure. Hij liep stukjes met fysiotherapeut Jan Kortekaas en deed voorzichtig enkele baloefeningen.

"Het ging wel oké", zei hij over zijn voorzichtige terugkeer op de training tegen Omroep Gelderland. "Het is pas zeven weken geleden dat ik werd geopereerd, dus dat balgevoel zal ik nog niet kwijt zijn, denk ik. Ik voel nog een beetje stijfheid overal: ik liep vandaag afstanden van honderd, tweehonderd meter. Dat heb ik lange tijd niet gedaan, dus dat voel ik wel."

Wat is het geheim van zijn snelle terugkeer? "Een goede fysio, denk ik. Maar ook het feit dat ik snel geopereerd ben, en veel kracht in mijn bovenbenen heb. Dat maakt me vrij stabiel." Waarom hij zo snel herstelt ten opzichte van wat normaal is, weet hij niet. "Wat is normaal? Ik weet het ook niet, want dit is de eerste keer dat ik het heb. Met blessures kom ik er meestal wel snel van af."

Toch gaat het nog flink wat tijd kosten alvorens Janssen volledig terug is. "De verwachting was dat ik me zou richten op volgend seizoen, en dat doe ik nog steeds. Alles wat daarvoor al komt, is mooi meegenomen. Als de ploeg dit zo volhoudt, dan ga ik nog wel een procentje of tien harder, om sneller fit te zijn. Om dan in te vallen in de kampioenswedstrijd, zou mooi zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen