Pellè: "Belangrijkste is dat we hebben gewonnen"

16 december 2013, 09:53   Bijgewerkt: 16 december 2013, 10:21

Groots was het spel van Feyenoord in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen niet, maar een vroeg doelpunt van Graziano Pellè was voldoende voor de drie punten. Dat was even het meest belangrijke, geeft de Italiaanse matchwinner aan op de website van zijn club. Het was al de derde overwinning op rij voor Feyenoord, na de knappe driepunters tegen PSV (3-1) en sc Heerenveen (1-2).

Pellè kopte tegen de Groningers al na zeven minuten de 1-0 tegen de touwen. "Gelukkig bleek die goal genoeg voor de overwinning. We hebben gevochten tot het einde, waarbij de supporters ons kracht gaven om door te gaan. Ons spel was niet zo goed als in de afgelopen duels met PSV en sc Heerenveen, maar dat kan ook niet elke week. Het belangrijkste is dat we hebben gewonnen, want we mogen geen punten meer laten liggen. De drie punten geven een heel goed gevoel, en vertrouwen voor de komende duels van deze week."

Ook John Goossens, die op rechts de geblesseerde Ruben Schaken verving, is vooral blij met de drie punten. "Je kunt lang of kort analyseren, maar dat is uiteindelijk toch waar het om draait. Onze intentie was om met net zoveel druk vooruit te spelen als de afgelopen weken, maar FC Groningen voetbalde daar een aantal keer goed onderuit. Zij startten eigenlijk zoals wij dat graag wilden, met als gevolg die kans die ze al in de eerste minuut kregen. Dan had het heel anders kunnen lopen, maar gelukkig scoorden wij al snel daarna."

Door de benauwde overwinning behoudt Feyenoord aansluiting met de top-drie van de ranglijst. De ploeg uit Rotterdam sluit het jaar komende week af met duels tegen Heracles (beker) en PEC Zwolle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen