'Ook Amrabat, John en Kostic op lijstje van Ajax'

20 december 2013, 19:36

Nadat Ajax-coach Frank de Boer aangaf gecharmeerd te zijn van Roda JC Kerkrade-aanvaller Guus Hupperts, meldt De Telegraaf dat Nordin Amrabat, Ola John en Filip Kostic ook gevolgd worden door de Amsterdammers. Ajax is al geruime tijd op zoek naar een nieuwe vleugelspeler en deze spelers zouden kandidaat zijn om de gelederen van Ajax te versterken.

De naam van Benfica-vleugelspeler John werd in het verleden al vaker in één adem genoemd met Ajax. Als de Amsterdammers zich willen versterken met John of Amrabat, dan zal er wellicht gekozen moeten worden voor een huurconstructie, omwille van het hoge salaris van het tweetal.

Voor Kostic en Hupperts geldt dat er sprake zou zijn van een definitieve transfer. Hoewel het niet duidelijk is of FC Groningen open staat voor een vertrek van Kostic, werd onlangs bekend dat de Serviër in de gaten wordt gehouden door meerdere clubs.

Het feit dat De Boer onder de indruk is van de prestaties van Hupperts, stak hij vrijdag op de persconferentie niet onder stoelen en banken: "Wij denken serieus na over Hupperts. Het is gewoon een interessante speler, die vaak scoort. Wij volgen zijn ontwikkeling", sprak De Boer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen