NEC slijt verdediger Cmovs aan Levski Sofia

29 januari 2014, 11:23

NEC neemt per direct afscheid van verdediger Pavel Cmovs. De 23-jarige Tsjech heeft een contract ondertekend bij Levski Sofia, dat hem tot medio 2016 verbindt aan de Bulgaarse club.

Cmovs had bij NEC ook een contract met een looptijd tot 2016, maar kon bij NEC niet rekenen op veel speelminuten, waardoor de overstap naar Levski uitkomst biedt. Coach Anton Janssen geeft in hart van de defensie de voorkeur aan Tobias Haitz en Rens van Eijden.

De Tsjechische verdediger kwam de gelederen van NEC in 2010 versterken. Nadat hij op huurbasis voor BV Veendam uitkwam, was Cmovs bij NEC goed voor 51 duels en één treffer.

Technisch directeur Edo Ophof stelt op de officiële clubsite dat NEC van de verdediger het verzoek kreeg om te vertrekken en het geen probleem vond om mee te werken: "Pavels contract liep nog tot medio 2016. Hij heeft aangegeven dat hij graag speelminuten wil maken. De kans dat dat bij NEC lukt, is niet erg groot. Daarom hebben we onze medewerking verleend om deze transfer mogelijk te maken. Ik wens hem heel veel succes en geluk bij Levski."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen