Gerrard pleit voor snelle contractverlenging Rodgers

18 maart 2014, 11:03   Bijgewerkt: 18 maart 2014, 11:20

Voor het eerst in jaren doet Liverpool weer mee om de titel in de Premier League. Afgelopen zondag wonnen The Reds met 0-3 bij Manchester United door twee treffers van Steven Gerrard. Het boegbeeld van Liverpool hoopt dat trainer Brendan Rodgers snel een nieuwe, meerjarige verbintenis aangeboden krijgt van het clubbestuur.

De Engels international denkt dat Rodgers, die bezig is aan zijn tweede seizoen op Anfield Road, de ideale man is voor de huidige nummer twee van de Premier League. "Ik ben zeer blij dat hij hier is en ik denk dat de club hem zo snel mogelijk een nieuw contract moet geven", zegt Gerrard tegen ESPN. "Ik weet zeker dat de rest van de selectie er net zo over denkt als ik." Het contract van de Noord-Ier loopt in 2015 af. "Ik vind dat hij een meerjarig contract echt verdiend heeft, hij is perfect voor deze club."

Gerrard zegt ook op het trainingsveld veel te leren van de 41-jarige oefenmeester. "Ik ben absoluut onder de indruk van zijn trainingen, zijn tactiek en zijn volwassenheid in zijn werk. Ik leer elke dag van hem, voor mij is hij fantastisch. Wanneer je als speler ouder wordt, zie je pas dat een trainer veel dingen voor je doet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen