"Bij verkeerde afloop hadden we veel over ons heen gekregen"

29 augustus 2014, 07:57

De blijdschap, maar ook opluchting was enorm bij Feyenoord na afloop van de krankzinnig verlopen Europa League-wedstrijd tegen Zorya Luhansk. Tegen de bescheiden ploeg uit Oekraïne gaven de Rotterdammers een veilige 3-0 voorsprong uit handen. Pas in blessuretijd voorkwam Elvis Manu een afgang: 4-3.

Dat doelpunt zorgde voor een enorme ontlading, geeft Bilal Basaçikoglu toe. Hij kon bijna niet geloven dat zijn ploeg leek te gaan 'verliezen'. "Het drong nauwelijks tot me door dat we bijna uitgeschakeld waren", zegt hij op de site van zijn club. "Al aan het begin van de tweede helft leek het einde verhaal voor Zorya. Ze kopten in eigen doel, schoten van grote afstand en leken het op te geven. Daarom had ik toen totaal niet het gevoel dat het mis kon gaan, tot zij ineens volledig opleefden. We kwamen enorm in de problemen, dat is iets wat niet mag en kan gebeuren. Bij een verkeerde afloop hadden we waarschijnlijk heel veel over ons heen gekregen, en terecht."

Na het winnende doelpunt van Manu ontplofte de Rotterdamse Kuip. "Niet te beschrijven wat er allemaal gebeurde. Ik rende het veld in en liet mezelf op mijn knieën vallen.  Nu mogen we even feesten, maar we moeten morgen goed kijken naar wat er in de tweede helft verkeerd ging. Dat mag ons niet nog een keer overkomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen