"De komst van Enrique was precies wat Barça nodig had"

11 september 2014, 10:52

Jordi Alba is blij met zijn nieuwe coach. De linksachter van FC Barcelona stelt dat de komst van Luis Enrique precies datgene was dat de Catalaanse club nodig had. De Spaans international, die vorig jaar geteisterd werd door blessures maar dit jaar nog alles speelde, heeft bewondering voor de nieuwe keuzeheer van Barça.

"Ik ken een van mijn beste perioden bij deze club. De komst van Luis Enruiqe is een zeer goede verandering geweest. Het team had dit nodig", sprak Jordi Alba in Spaanse media over zijn nieuwe trainer. "Hij heeft een goed karakter. Dat liet hij als speler al zien, nu doet hij dat als coach", vindt Alba. "Sinds hij hier gekomen is, kijk ik uit naar de trainingen."

Alba prijst daarnaast zijn ploeggenoten Lionel Messi en Munir El Haddadi, een vedette en een groot talent. "Leo is allesbepalend, hij hoeft niemand de mond te snoeren. Toen het aan het einde van vorig seizoen niet goed ging was hij de kop van jut, maar niemand deed het goed. Men zegt daarnaast dat het snel gaat met Munir. Te snel? Ik wou dat het zo snel was gegaan bij mij", zegt Alba. "Hij verdient dit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen