Man United geeft het compleet weg tegen Leicester: 5-3

21 september 2014, 16:33   Bijgewerkt: 21 september 2014, 16:44

Manchester United leek de smaak eindelijk te pakken te krijgen. De formatie van manager Louis van Gaal boekte vorige week een klinkende zege op Queens Park Rangers (4-0) en was vandaag hard op weg naar een uitoverwinning op Leicester City. De Mancunians stonden met 1-3 voor in het King Power Stadium, maar gaf het volledig uit handen tegen de promovendus: 5-3.

De openingstreffer werd vrij snel opgevolgd door een magistrale treffer van Angel Di Maria. De Argentijn bewees zijn waarde ook na een uur spelen, met een assist bij de 1-3, een hakbal van Ander Herrera. Ondertussen had Leonardo Ulloa gescoord namens Leicester en zag Falcao een inzet op de lat belanden. Er gebeurde immens veel in de wedstrijd in Leicester en dat zou de hele wedstrijd zo blijven. Na een uur spelen speelde de promovendus vol gif, met het mes tussen tanden en veel drive naar voren.

Zodoende blijft het zwoegen voor United, dat op een twaalfde plaats staat, met vijf punten uit evenzoveel duels. Leicester staat keurig zesde. Tottenham Hotspur verloor teleurstellend op het eigen White Hart Lane met 0-1 van West Bromwich Albion. James Morrison maakte een kwartier voor tijd het enige doelpunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen