Mourinho blij met kleine voorsprong: "Een kussentje"

23 december 2014, 09:26

Als koploper van de Premier League gaat Chelsea de feestdagen in. De ploeg won maandag met 0-2 van Stoke City en staat daardoor weer drie punten los van Manchester City, dat tweede staat. Man City, de regerend landskampioen, pakte zaterdag al drie punten in de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace.

In de drukke periode tussen Kerstmis en de eerste dagen van het nieuwe jaar treft Chelsea drie pittige tegenstanders: West Ham United, Southampton en Tottenham Hotspur. "Dat zijn de wedstrijden waar we ons nu op moeten richten", stelde manager José Mourinho na de zege op Stoke City. "Het is prettig dat we een voorsprong van drie punten hebben, dat is een kussentje dat ons enige bescherming kan bieden."

Mourinho is vooral blij dat zijn ploeg geen schade opliep in de uitwedstrijd tegen Stoke City. "Om hier te winnen, moet je een heel goed team zijn. Deze overwinning betekent meer voor me, dan alleen drie punten. Het toont aan dat we als team een goede mentaliteit hebben en bereid zijn om voor elkaar te vechten."

John Terry en Cesc Fabregas maakten de doelpunten voor Chelsea tegen Stoke City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen