Corona blinkt uit: "Heb een nieuwe start gemaakt"

28 februari 2015, 16:38

De laatste weken heeft FC Twente de wind flink tegen in de Eredivisie. Lichtpuntje in de tegenvallende periode is Jesús Corona, die zijn draai helemaal gevonden lijkt te hebben in de aanvalslinie van de Tukkers. De Mexicaan kende een moeilijke start in Enschede, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit de basisopstelling van Twente.

Twente verloor de laatste vier wedstrijden in de Eredivisie. Vorige week werd er met 1-2 verloren van Vitesse, al houdt Corona wisselende gevoelens over aan dat duel. "Mijn beste wedstrijd? Ik denk dat ik die tegen Vitesse heb gespeeld", zegt hij op de clubsite. "Ik voelde me goed in mijn spel en wat losser en vrijer op het veld", aldus de buitenspeler, die het in het begin moeilijk had in Nederland. "Dat was pijnlijk voor mij, maar het heeft mij veel dingen doen inzien en ik wilde snel een reactie laten zien. Ik heb het achter me gelaten en ben heel hard aan het werk gegaan. Dat heeft me teruggebracht in de basis."

Hij vindt dat er veel is veranderd bij hem. "Ik heb een nieuwe start gemaakt, mijn mentaliteit is veranderd en ik heb er een positieve draai aangegeven." De aanvaller neemt het vanavond (zaterdag) met zijn team op tegen NAC Breda.""Ik denk dat we meer geloof in eigen kunnen moeten uitstralen", zegt hij. "Ik denk dat we de kwaliteiten in huis hebben om ingeslagen weg wedstrijden te winnen. We moeten positief blijven, vertrouwen houden en wilskracht tonen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen