Gewilde Türüç grapt over transfer: "Real Madrid, Barcelona"

3 juli 2015, 10:17

Deniz Türüç was één van de uitblinkers bij Go Ahead Eagles in de Europa League-wedstrijd tegen Ferencváros. Het duel in Emmen was mogelijk één van de laatste duels van de middenvelder voor de ploeg uit Deventer, want diverse clubs azen op zijn handtekening. Bij RTV Oost vertelt hij over de situatie.

Volgens Türüç is de belangstelling in hem zeer serieus. "Er is nog geen bod geplaatst bij Go Ahead, maar dat zal één van deze dagen wel gebeuren. Ik moet afwachten wat er gaat gebeuren en mocht het zo zijn dat ik toch niet weg kom: geen probleem. Dan blijf ik met alle plezier." Volgens de spelmaker is er interesse uit diverse landen. "Er zijn Turkse clubs, er is een Duitse club en er zijn twee Nederlandse clubs. Die zijn serieus, maar er moet nog wel wat gebeuren, zoals spelers verkopen zodat ze mij kunnen aantrekken. Het is vooral afwachten."

Wat Türüç gaat doen, weet hij niet. "Mijn voorkeur ging altijd uit naar de Eredivisie, maar in de voetballerij weet je het nooit. Als je uit het buitenland een mooie aanbieding krijgt, weet je net zo goed als ik dat je moet vertrekken." De vraag van de interviewer naar welke buitenlandse club hij wel zou willen, beantwoordt de speler van Go Ahead met een kwinkslag. "Real Madrid, FC Barcelona...in die richting kan je denken", glimlacht hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen