Klopp blij met rentree van Henderson en Sturridge

Jw
29 november 2015, 21:59

Liverpool heeft twee belangrijke spelers terug na langdurig blessureleed. Daniel Sturridge en Jordan Henderson maakten zondag hun rentree in de competitiewedstrijd tegen Swansea City (1-0 zege). Trainer Jürgen Klopp was blij met de invalbeurten.

Sturridge klopte al eerder op de deur, maar was afgelopen week toch weer bang dat er wat mis was. Dat bleek loos alarm en dus kon de razendsnelle spits vandaag alsnog invallen. Ook aanvoerder Henderson keerde terug. "Het zijn twee erg belangrijke spelers voor ons en ze zijn weer terug in de race. Ze hebben het naar omstandigheden goed gedaan vandaag als je bedenkt dat ze lange tijd niet hebben gespeeld door blessures. Dit is goed nieuws voor ons", toonde Klopp zich verheugd.

Met de terugkeer van de twee Engelse internationals kan Klopp nog meer kanten op met zijn groep, die ook heeft laten zien zonder het duo te kunnen. "We hebben verdiend gewonnen vanavond. Er bestaat geen twijfel over dat, dat het enige is waar we ons nu druk om moeten maken", zei Klopp over de minieme zege, die Liverpool op 23 punten uit veertien wedstrijden brengt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen