Cocu over snelle tegengoal: "Gewoon dramatisch verdedigd"

20 maart 2016, 19:50

Phillip Cocu en PSV hebben het kampioenschap in de Eredivisie niet meer in eigen hand. De Eindhovenaren gaven de koppositie zondag uit handen door met 0-2 te verliezen van directe concurrent Ajax.

Cocu baalde vooral van het feit dat Ajax na een minuut spelen al op voorsprong kwam door een kopbal van Arek Milik. "We wilden direct de toon zetten en Ajax onze wil opleggen, maar we stonden binnen twee minuten achter. Dat was gewoon dramatisch verdedigd", zo wint Cocu er geen doekjes om tegenover FOX Sports.

PSV wilde de achterstand zo snel mogelijk herstellen. "We creëerden een aantal kansen, maar waren niet scherp genoeg." Ook over de tweede helft was de keuzeheer niet tevreden. "We wilden toen wel, maar het was te rommelig. De linies lagen te ver uit elkaar, we waren slordig en hadden moeite om Ajax onze wil op te leggen."

"De tweede tegentreffer was een tik. Daarna verloren we het geloof. We hebben keihard geknokt, er alles aan gedaan, maar uiteindelijk was het van onze kant niet goed genoeg om Ajax pijn te doen. Het is de eerste keer dat ik bij mijn ploeg zag dat er geen geloof meer was om de 2-2 te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen