Poulsen baalt bij PSV: "Niet gekomen als toeschouwer"

25 maart 2016 – Ondanks het langdurige blessureleed van Jetro Willems heeft Simon Poulsen dit seizoen zijn kans niet gepakt bij PSV. Dat kwam mede doordat hij kwakkelde zijn fysieke gesteldheid en de ontwikkeling van Joshua Brenet. In gesprek met PSV TV laat de voormalig speler van AZ blijken dat hij teleurgesteld is in Eindhoven.

Poulsen baalt bij PSV: "Niet gekomen als toeschouwer"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Momenteel werkt Poulsen hard om snel terug te kunnen keren bij de selectie van PSV. Hij kampt nog met een kuitblessure. "Ik heb een moeilijke periode en een moeilijk seizoen gehad, maar ik ben ervan overtuigd dat het deze keer wel goed blijft. Het is natuurlijk moeilijk, maar het is niet de eerste keer dat ik dit meemaak. Ik ben wel vaker geblesseerd geweest in mijn carrière; het wordt wel makkelijker als je ouder wordt, maar de gretigheid om terug te komen blijft hetzelfde. Desalniettemin blijft het vervelend: ik ben hier gekomen om te voetballen, niet als toeschouwer."

De 29-jarige Deen heeft dit seizoen in totaal slechts honderd speelminuten gemaakt in de Eredivisie.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd