Fischer zinspeelt op zomers vertrek bij Ajax

Jw
23 mei 2016, 16:28

Viktor Fischer heeft zijn zinnen voorzichtig gezet op een transfer. De 21-jarige aanvaller van Ajax heeft een teleurstellend seizoen achter de rug en denkt erover om zijn heil elders te zoeken. Zijn Amsterdamse werkgever staat volgens hem open voor een verkoop.

"Ik denk dat het een wederzijds gevoel is om afscheid te nemen. Maar we moeten er nog wel over in gesprek gaan. Er komt wel een nieuwe trainer en zijn kijk op de selectie is natuurlijk ook belangrijk", doelt Fischer in een interview met Ekstrabladet op de onlangs opgestapte Frank de Boer, die waarschijnlijk zal worden opgevolgd door voormalig Vitesse-trainer Peter Bosz.

Fischer brak als een veelbelovend talent door bij Ajax, maar mede door zware blessures maakte hij niet zijn status als toptalent waar. Afgelopen seizoen raakte hij zijn status als basisspeler kwijt aan de Duitser Amin Younes. "Ik weet ook niet waarom. Het is mij nooit uitgelegd, dus over de exacte redenen tast ik in het duister", zegt Fischer daarover.

"Van de ene op de andere week werd ik er naast gezet en daar moet je mee omgaan. Ik heb daar zoveel mogelijk mijn best voor gedaan en goed getraind, maar kreeg vervolgens niet meer de kans. Dat hoort ook bij het voetbal, maar ik ben klaar om mezelf weer te bewijzen. Waarschijnijk zal dat wel ergens anders zijn", denkt de dribbelaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen